Trenger du rørlegger?
Vi tilbyr kort ventetid og høy kvalitet i alle ledd.

Vi i Norsk Rørservice ønsker å løfte fokus og heve standarden innen rørleggerbransjen, når det gjelder fagmessig korrekt utført arbeid og yrkesstolthet. Norsk Rørservice har som målsetning å alltid levere ”Service og kvalitet til avtalt tid”. Det betyr at vi kommer til det tidspunktet vi har blitt enige om.

Har du behov for rørlegger? Mellom klokken 16.00 og 08.00, samt helg og helligdager besvarer vakthavende rørlegger telefonen for umiddelbar hjelp.

Hva sier våre kunder?

Vi har gjennom årene besøkt over 1000 kunder og har som målsetning å alltid levere ”Service og kvalitet til avtalt tid”.

5/5
De gjorde jobben på en god måte, til avtalt tid, og en pris som også var i henhold til det de oppgav før jobben startet. De kan anbefales.
Lasse
5/5
Norsk Rørservice koblet opp nytt kjøkken samt waterguard, utrolig fornøyd med jobben. Kjempeflink og hyggelig rørlegger, kommer til å bruke de igjen!
Vegard
5/5
Veldig fornøyd! Hadde mulighet til å gjøre jobben raskt og tilbudte god pris. Jobben ser ut til å være gjort veldig bra, og de var veldig serviceinnstilte! 🙂 anbefales!
Helene